Over VCV

VCV- Gebr. Kwakman B.V. begon in 1984 als viermanschap. Gestaag groeide het Volendammer vloerenbedrijf uit tot een onderneming met meer dan twintig werknemers. VCV onderscheidt zich vooral als all-round speler binnen het segment. Het werkt samen met bouwbedrijven als Konst & Van Polen, de VBK Groep en Heembouw. Maar ook particulieren met kleine klussen worden snel op maat bediend.

Een belangrijke ontwikkeling vormde de volautomatische mortelinstallatie. Deze mixer-transportmachine neemt zelf zand en cement mee, waardoor op de plaats van uitvoering niet meer dan een wateraansluiting nodig is. Met deze volautomatische mortelinstallatie kan zeer effectief en schoon worden gewerkt. VCV zag als een van de eerste vloerenbedrijven in Nederland de voordelen en schafte er gelijk een aan. Inmiddels rijdt VCV met drie van deze mixer-transportmachines door Nederland. Samen met de vrachtwagens, bedrijfswagens en traditionele vloerenpompen beschikt VCV over de capaciteit om meerdere grote en kleine projecten verspreid over Nederland tegelijkertijd uit te voeren.

Door jaar in, jaar uit vast te houden aan de bedrijfsvisie die staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid is VCV de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een zeer stabiele en vaste waarde in de bouwwereld. Met de eigen groep gespecialiseerde werknemers kan VCV de uitvoering en de kosten van ieder project maximaal controleren, waarbij kwaliteitszorg (NEN 2741 gecertificeerd) gewaarborgd is. VCV staat ook de komende 25 jaar graag voor u klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA