Gietvloer

De gietvloer is een verzamelnaam voor verschillende vloersystemen die gevloeid aangebracht kunnen worden. De anhydrietvloer vloer is een gietvloer die we op grote schaal aanbrengen voor de meest uiteenlopende klanten. De basis hiervoor bestaat uit gips, zand en water. Maar ook de epoxy gietvloerscharen we onder de noemer van onze gietvloeren. De epoxy gietvloer bestaat uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Het belangrijkste verschil is dat de epoxy gietvloer een afgewerkte vloer oplevert en de anhydriet gietvloer als voorbehandeling op een latere afwerking moet worden gezien.

 

Gietvloer - Epoxy Gietvloer

Kiest u voor een epoxy gietvloer, dan kiest u voor een vloer die sterk, naadloos en decoratief is. Met een epoxy gietvloer heeft u snel resultaat, want hij wordt in één laag aangebracht over de voorbehandelde ondergrond. Verschillende vlokkendessins maken decoratieve mogelijkheden naar wens mogelijk. Waar komt u de epoxy gietvloer tegen? Door de hardheid van de epoxy, die zware chemische- en mechanische belasting mogelijk maakt, is deze gietvloer populair in de industrie. Maar ook in utiliteit en woningbouw maakt de epoxy gietvloer zijn opwachting. 


Gietvloer - Anhydriet gietvloer

De anhydriet gietvloer is niet bedoeld als decoratieve afwerking, maar als een dekvloer. Anhydriet is door zijn vloeibare karakter zeer geschikt om gevloeid te worden. Daardoor kunnen met hoge snelheid grote oppervlakken worden gerealiseerd. Deze gietvloer is zeer gewild als vloer bij bedrijfsgebouwen, loodsen, garages, showrooms etc. Met onze pompsystemen brengen we de anhydriet gietvloer net zo gemakkelijk op een verdieping als op de begane grond aan. Onze werkploeg kan tot 1.500 m2 anhydriet dekvloer per dag aanbrengen.

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA