Zandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer bestaat uit zand, cement en water. Een zandcement dekvloer is tegenwoordig de standaard afwerkingswijze van zowel de begane grond als verdiepingsvloer in woonhuizen. Ook wordt de zandcement dekvloer gebruikt in utiliteitsbouw, in winkels en in allerhande bedrijfspanden. De populariteit van de zandcement dekvloer heeft alles te maken met het eindresultaat. Mits goed aangebracht is de zandcement dekvloer vlak, hard en slijtvast. Het is een ideale ondergrond voor verdere afwerking.

 
Zandcement dekvloer  - kies voor kwaliteit

Het smeren van een zandcement dekvloer is specialistenwerk. Ondeugdelijke aanbreng kan de kwaliteit van de hele vloer aantasten. Wanneer de zandcement dekvloer niet goed wordt opgebouwd, wanneer een mindere kwaliteit grondstof wordt gebruikt of wanneer de vloer onvoldoende vlak is afgewerkt, kan dat hele vervelende gevolgen hebben. Deskundig advies is belangrijk, maar vooral een deugdelijke uitvoering voorkomt onnodige problemen. VCV gebroeders Kwakman beschikt met 30 jaar ervaring, duizenden gerealiseerde vloeren en alle certificeringen over de kwaliteit om levenslang plezier van de zandcement dekvloer te hebben.

 
Zandcement dekvloer - prijs

De prijs van onze zandcement dekvloer is scherp. Natuurlijk kent de prijs enkele vaste waarden, waarbij gedacht moet worden aan de grondstoffen en gebruik van materieel. Verder spelen de gewenste druksterkte, het totale oppervlak en de gewenste of noodzakelijk vereiste vlakheidsklasse een rol. Specifieke afwerkingswijzen van de zandcement dekvloer zijn ook bij ons in vertrouwde handen. Alle aspecten nemen we mee in een offerte die u zal bevallen.

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA