Onze aanpak

U bent een telefoontje verwijderd van uw ideale vloeroplossing. Maar hoe verloopt zo'n opdracht? We laten het graag zien aan de hand van ons stappenplan.

Stap 1 . Het eerste contact en de offerte
Als u een vloeropdracht heeft, kunt u ons bellen, e-mailen of faxen. Bij kleine opdrachten kunnen we soms telefonisch een inschatting maken van de werkzaamheden. Meestal komen we even langs om de situatie ter plaatse op te nemen. De werkzaamheden en benodigde materialen brengen we vlot in kaart en u ontvangt een scherpe offerte.

Stap 2. Planning en aan het werk
Nadat de offerte is getekend, wordt in overleg met u de planning gemaakt. U weet zo waar u aan toe bent en kunt tijdig eventuele voorbereidingen treffen. We houden de planning strak aan, voeren de werkzaamheden professioneel en efficiënt uit en laten de werkplaats weer netjes achter. Mocht u tijdens het arbeidsproces op- of aanmerkingen hebben, schroomt niet om ons aan te spreken. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Stap 3. De oplevering en nazorg
Nadat alle geplande werkzaamheden zijn verricht, weet u zich verzekerd van gegarandeerde kwaliteit, vastgelegd in onze NOA-afbouwgarantie. Mocht er naderhand volgens u toch iets aan de vloer mankeren, bel ons en we lossen het op!

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA