Egaliseren

Egaliseren van de vloer is nodig wanneer deze veel oneffenheden vertoont en wanneer de vloer vlak moet zijn voor een verdere afwerking. Bijvoorbeeld egaliseren als voorbereiding op tegelen of parket leggen. Bij egaliseren is de cementlaag veel dunner waardoor deze gevloeid kan worden in tegenstelling tot het grovere smeren zoals dat bij een dekvloer het geval is. Het egaliseren kan over een beschadigde dekvloer worden uitgevoerd, maar ook bijvoorbeeld over een tegelvloer.

 
Egaliseren - VCV is uw partner

Wanneer u VCV in de arm neemt om uw vloer te egaliseren, dan zorgen we ervoor dat alle oneffenheden in de vloer door middel van een laagje egaline worden weggewerkt. Bij het egaliseren kan de aan te brengen laag variëren in dikte van 2 mm tot 2 cm. Hoe dik de laag uiteindelijk wordt is afhankelijk van de beschadigingen en/of de wens van de opdrachtgever. Hoe dan ook wordt het egaliseren vakkundig uitgevoerd, zodat de strakke, nieuwe vloer helemaal klaar is voor de gewenste eindbedekking.


Egaliseren - vraag snel uw offerte aan

Wanneer u uw vloer wilt laten egaliseren, dan wilt u zeker zijn van een professionele aanbreng. VCV is ruim 30 jaar een zeer stabiele en vaste waarde in de bouwwereld. Met een eigen groep vakmensen weten we de uitvoering en de kosten van het egaliseren maximaal te controleren. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of een snelle prijsindicatie? Neem contact met ons op:

 
VCV gebroeders Kwakman
Dieselstraat 7
1131 JZ  Volendam 
Postbus 197
1130 AD  Volendam

 

Tel.: 0299 367004
Fax: 0299 368094
info@vloeren-volendam.nl
www.vloeren-volendam.nl

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA