Dekvloer

Wie op zoek is naar een professioneel bedrijf om een dekvloer te leggen, hoeft niet langer te zoeken. VCV gebroeders Kwakman brengt ruim 30 jaar dekvloeren aan voor particulieren, winkels, overheden en bedrijven. Via onze website krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden om een dekvloer aan te brengen. Wanneer u de gerealiseerde projecten en foto's eens bekijkt, ziet u dat VCV een marktbreed werkterrein heeft, van kleine particuliere opdracht tot omvangrijk project.

 

Dekvloer  - wat is het

Het afwerken van een vloer wordt doorgaans gerealiseerd door middel van een dekvloer. Een dekvloer vormt een ideale laag om leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weg te werken. De dekvloer bestaat uit speciaal geselecteerd zand, cement en water. Is de dekvloer eenmaal droog, dan kan deze worden afgewerkt met elke gewenste vloerbedekking als hout, laminaat, tapijt, marmoleum, een coating of een verfproduct.

 
Dekvloer - zo geregeld

Wilt u een dekvloer laten leggen, dat is dat met VCV gebroeders Kwakman zo geregeld. U kunt direct gebruik maken van ons offerteformulier of u belt of e-mailt ons. We zorgen snel voor een passend prijsvoorstel en kunnen de dekvloer op korte termijn voor u inplannen. We houden de planning strak aan, voeren de werkzaamheden professioneel uit en laten alles weer netjes achter. Met VCV weet u zich verzekerd van een dekvloer met gegarandeerde kwaliteit, vastgelegd in onze NOA-afbouwgarantie.

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA