Anhydrietvloer

Een anhydrietvloer is een dekvloer. Het verschil tussen een anhydriet dekvloer en een zandcement dekvloer is dat een anhydrietvloer niet gesmeerd, maar gevloeid wordt. Hierdoor is het mogelijk in één keer een groot oppervlak van een dekvloer te voorzien. De anhydrietvloer is dan ook zeer gewild als vloer bij bedrijfsgebouwen, loodsen, garages, showrooms etc. Onze werkploeg kan tot 1.500 m2 anhydriet dekvloer per dag aanbrengen.

 

Anhydrietvloer - voordelen

Een anhydrietvloer is opgebouwd uit gips, speciaal geselecteerd zand en water. Deze samenstelling geeft de anhydrietvloer een grote buig- en treksterkte. De vloeilaag vult gemakkelijk alle oneffenheden, zorgt voor een naadloos resultaat en een zeer geringe krimp. Voor ruimten met een hoge vochtbelasting of waar een zeer hoge slijtvastheid wordt vereist is de anhydrietvloer minder geschikt. Daar adviseren wij de zandcement dekvloer. 

 

Anhydrietvloer - mogelijkheden bespreken

Wanneer u kiest voor de anhydrietvloer van VCV gebroeders Kwakman bent u niet alleen verzekerd van een professioneel eindresultaat. U weet ook zeker dat u geen cent teveel betaalt. Onze werkmethodiek is volledig uitontwikkeld. Efficiency is dan ook ons sleutelwoord. Honderden gerealiseerde anhydrietvloeren getuigen van onze kwaliteit. VCV gebroeders Kwakman begeleidt u van a tot z bij de totstandkoming van uw anhydrietvloer.

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA